Sin star 8 let je že od petka bolan, tri dni je imel vročino 38,5 ...

Sin star 8 let je že od petka bolan, tri dni je imel vročino 38,5 C, v ponedeljek je bil brez, torek in danes pa ima okoli 37 C. Temperaturo merimo v ušesih. Počuti se nekaj srednjega. Ali ga je potrebno peljati k zdravniku na pregled krvi? Hvala.
Oglej si celoten članek

Glede na to da merite vročino v ušesu, morate upoštevati, da je vročina izmerejna v sluhovodu za pol stopinje višja, kot če bi jo izmerili pod pazduho. V zadnjih dneh je zato po vseh kriterijih brez vročine, tako da ne vidim posebenga razloga, da bi ga morali peljati k zdravniku. Če pa bi se ponovno pojavila vročina, je pa vsekakor potrebno, da greste na pregled k zdravniku.

 

Vprašajte tudi vi našega strokovnjaka na www.zurnal24.si/zdravi-tudi-pozimi.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.