Sinatra po Pacinovo

Foto: Žurnal24 Al Pacino bo s svojimi italijanskimi koreninami najprimernejši za upodobitev Sin
Frank Sinatra. Biografija o legendi bo v kinih prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Martin Scorsese načrtuje biografijo o legendi, ki je s svojim glasom in obrazom zaznamovala celotno prejšnje stoletje – Franku Sinatri.

Razvpiti pevec, čigar balade in sving skladbe so izšle na več kot 200 albumih in še danes odmevajo kot zvoki nostalgije, ki je marsikdo izmed poslušajočih sploh ni doživel, je bil tudi oskarjevec, ki je, kot se za legendo spodobi, v nekaj filmih zaigral kar samega sebe.

Čeprav je Sinatra to rad počel my way (po svoje), Scorseseja čaka težka naloga. Najprej pri dodelavi scenarija, ki pritiče legendi, nato pa še pri izbiri, katera legenda bo legendo upodobila, pri čemer je režiser razmišljal v italijanskem slogu: “Moja izbira za Sinatro je Al Pacino, za Deana Martina pa Robert De Niro.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.