Sinčka poimenovala po pokojnem fantu

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Miranda Kerr je razkrila, po kom je njen sinček Flynn Christopher Blanchard Copeland dobil ime.
Oglej si celoten članek

Ko je bila Miranda stara 16 let, se je v avtomobilski nesreči smrtno ponesrečil njen fant Christopher Middlebrook, s katerim je bila dve leti. "Ko je umrl, sem mu napisala pismo. Med drugim sem zapisala, da bi po njem rada poimenovala svojega prvega otroka," je izdala lepotica.

Njen izvoljenec in oče malega Flynna Orlando Bloom se je z njeno idejo takoj strinjal. "Orlando je dober človek," je še dodala Miranda, ki je o Chrisu pisala tudi v svoji knjigi Treasure Yourself. "Chris me je naučil, da so ljudje, ki vplivajo nate, vedno del tvojega življenja."

S to lepo gesto bo tudi Chris za vedno del njenega življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.