Sinead O'Connor si je na prsi vtetovirala Jezusa

Foto: Reuters Sinead O'Connor Foto: Reuters Sinead O'Connor Foto: Reuters Sinead O'Connor Foto: Reuters Sinead O'Connor
Irska pevka je prejšnji teden na neki prireditvi razkrila novo tetovažo: ogromno podobo Jezusa na prsih.
Oglej si celoten članek

Kontroverzna pevka Sinead O'Connor je pretekli teden na losangeleški prireditvi v podporo raziskavam za AIDS predstavila svojo novo pridobitev: veliko "sveto“ tetovažo Jezusa na prsih ter obrito glavo, s katero je tudi zaslovela.

Sinead je sicer znana po tem, da je v preteklosti že prišla navzkriž s katoliško cerkvijo. Leta 1992 je na primer  v protestu proti spolni zlorabi otrok s strani katoliških duhovnikov na televiziji v živo raztrgala fotografijo papeža Janeza Pavla II. Poleg tega je cerkev, ki ne dovoljuje duhovnic, šokirala tudi s tem, ko jo je neodvisni škof posvetil v duhovniški stan. Avgusta letos pa se je O'Connorjeva znašla na rumenih naslovnicah zaradi zapisov na svoji spletni strani, kjer je med drugim napisala, da si "obupano želi zelo sladkega potrebnega moškega“.

Pevka je na prireditvi nastopila kot izvajalka, udeležili pa so se je tudi številni drugi zvezdniki, med drugim tudi Sandra Bullock, Colin Farrell in Sean Penn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.