Singelton do smrti povozil peško

Foto: Žurnal24
Režiser John Singleton je do smrti povozil peško, ki je nenadoma skočila pred njegovo vozilo.
Oglej si celoten članek

Singleton ni bil pod vplivom prepovedanih substanc. © AFP

 
Režiser John Singleton je bil v četrtek vpleten v prometno nesrečo, v kateri je umrla peška. Singleton, ki je bil leta 1991 nominiran za dva oskarja, se je s svojim terenskim vozilom vozil po ulicah Los Angelesa, ko je na cesto nenadoma skočila neka ženska. 39-letnik je zaviral, a je kljub temu trčil v nesrečnico. Po nesreči je poklical policijo in počakal na kraju dogodka. "Singleton v času nesreče ni bil pod vplivom prepovedanih substanc,“ je medijem povedal predstavnik policije.

Temnopolti režiser je znan po številnih uspešnih filmih. Med njimi najbolj izstopajo Boyz N The Hood, Shaft ter Prehitri in predrzni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.