Sinova Tanje Skaza ne želita po njeni poti, tako se je odzvala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako ena od naših najbolj uspešnih managerk "vodi" svojo družino …
Oglej si celoten članek

Podjetnica in managerka Tanja Skaza, ki svoja spoznanja in znanje prek spletnih tečajev prenaša tudi na druge, je z udeleženci spletnega srečanja, ki ga je pripravila, spregovorila tudi o materinstvu in tem, kaj vloga mame pomeni njej. 

"Vsak od nas v življenju igra različne vloge, med katerimi je tudi vloga mame. In biti mama mojima dvema fantoma je moja najlepša vloga. Moja zaveza je, da ju vzgojim v čudovita človeka in jima predam vrednote, ki jih bosta ponesla naprej," je med drugim povedala udeleženkam in udeležencem webinarja Zaživite uspešno in sr(e)čno življenje. 
  
Nekdanja direktorica podjetja Plastika Skaza, ki je bila proglašena tudi za evropsko managerko leta, je na spletnem srečanju skozi lastno zgodbo razkrila, zakaj je dobro delati na sebi. Pri tem pa poudarila, da je eden od korakov, za katerega je prav, da ga naredimo, tudi ta, da prerežemo popkovino –  tako kot otroci in kot starši. To pomeni, da ni potrebno, da gremo po isti poti, po kateri so šli naši starši, prav tako pa pustimo svobodo našim otrokom.   
  
"Moja mama je bila proizvodna delavka, moj oče je bil zidar, sama pa sem kot zelo  mlada postala vodja in vodila približno 200 krasnih žensk. Sinovoma sem pustila, da se odločita po svoje. Nihče ne želi nadaljevati v našem podjetju, eden bi rad postal arhitekt, drugi kirurg. Pomembno je, da sta srečna. Otroci niso naša last," poudarja Tanja Skaza, ki svoji mami in tašči ob materinskem dnevu pokloni rože, obdarita pa jo seveda zmeraj tudi njena otroka. Največkrat je to drevo, ki ga potem skupaj posadijo in tako poskrbijo za naravo, za njen obstoj in razvoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:26 25. Marec 2021.

    Kdo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.