Sit govoric o snemanju filma

Foto: Žurnal24
Matthew Perry je sit vprašanj o filmski različici priljubljenih Prijateljev.
Oglej si celoten članek

"Želim si nekaj razčistiti. Vse, ki ste oboževalci Prijateljev, imam rad. Toda na živce mi gre, da me zadnjih šest let 15-krat na dan sprašujete, kdaj bomo posneli film," je na Twitterju zapisal Perry, ki si želi, da bi govorice utihnile.

Igralca je posebej razveselila objava nekega oboževalca, ki je zapisal: "Lahko vsi od*ebete in ga nehate spraševati o filmu? Prijateljev je konec in Matthew je šel naprej. Mogoče bi morali tudi vi."

Zadnja leta se namreč kar precej govori o filmski različici popularnih Prijateljev, lani pa so mediji celo objavili novico, da je vseh šest igralcev pristalo na snemanje filma po humoristični seriji, ki se je končala leta 2004.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.