Škandal na nemškem RTL-u

Foto: RTL
Foto: RTL
Gledalci, ki so si želeli v sredo ogledati 2. del šova "7 Tage Sex" (7 dni seksa), so debelo pogledali, saj je oddajo odpadla, in to z dobrim razlogom.
Oglej si celoten članek

V šovu sodeluje več parov, ki imajo že dalj časa težave v spalnici. S prijavo so se zavezali, da bodo en teden vsak dan seksali. Včeraj bi moral biti na sporedu 2. del šova, a je oddaja odpadla.

"O dveh protagonistih smo prejeli zelo zasebne informacije, zaradi katerih smo se odločili, da drugega dela ne bomo predvajali," je razložila tiskovna predstavnica RTL-a.

Informacije o 43-letnem Andreasu in 31-letni Cathleen so bile res zelo pikantne. Nekdo je televiziji namreč izdal, da sta si v sorodu. Oba imata istega očeta. Podatek je par najprej zanikal, nato pa le potrdil. Kot sta pojasnila, dalj časa nista vedela, da sta v incestnem razmerju.

Šov bo prihodnji teden spet na sporedu, saj je RTL že našel nadomestni par.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:53 8. Marec 2013.

    Pa naj se žgeta, saj jima na riti ne piše da sta v krvnem sorodstvu...<br />le zakaj so šli objavljat …

  • 14:41 8. Marec 2013.

    to je kukr pr ns virant in lukšič

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.