Škandal v Cannesu: Colin Farrell si je veliko dovolil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Cannesu, kjer poteka filmski festival, se govori, da se je igalec Colin Farrell sprl z grškim režiserjem Yorgosom Lanthimosom.
Oglej si celoten članek

Yorgos Lanthimos in Colin Farrell na filmskem festivalu v Cannesu predstavljata film The Killing of a Sacred Deer. Farell bi se moral pojaviti na tiskovni konferenci, še prej pa bi se moral nastaviti fotografom, a ga na obeh dogodkih ni bilo. Iz prve roke smo izvedeli, da na vprašanja novinarjev,  zakaj manjka, niso odgovorili, se pa govori, da je med Farrellom in Lanthimosom počilo.

Farrel v Cannesu sicer predstavlja tudi film The Beguiled, ki ga je režirala Sofia Coppola. Z njo je očitno v dobrih odnosih, saj je včeraj na tiskovni konferenci pridno odgovarjal na vprašanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.