Škandaloznega rockerja ne boste več prepoznali

Foto: EPA
Foto: EPA
Močno se je postaral ...
Oglej si celoten članek

Kontroverzni pevec Pete Doherty, ki je posteljo nekoč grel manekenki Kate Moss, v afero pa se je zapletel tudi s pokojno glasbenico Amy Winehouse, je danes skoraj neprepoznaven. 42-letnik, ki je imel v preteklosti velike težave z odvisnostjo od drog, je že od leta 2014 menda "čist".

Foto: FameFlynet Pictures Pete Doherty, Kate Moss

Danes se zdi, da je Pete na dobri poti. Z dekletom, Katio de Vidas, živita v Franciji in uživata mirno življenje na podeželju. Kljub zdravemu načinu življenja, pa se je Pete močno postaral in tudi pridobil kar nekaj kilogramov. A videti je srečen in to je najbolj pomembno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.