Skočite v zasneženo Lužo

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
S treningom za tekmovalce se ob 13. uri začenja Luža Petrol 007, športno-družabni vikend na Krvavcu.
Oglej si celoten članek

Še zadnjič v tej zimski sezoni se bodo na Krvavcu zbrali številni športni in adrenalinski navdušenci, ki se bodo pomerili v smučanju in plavanju na smučišču. Lovoriko bo ubranil tudi zmagovalec svetovnega pokala v smučarskem krosu Filip Flisar, ki na Luži navdušuje že kar nekaj let.

Poleg športno-zabavne tekme v smučanju in skokih čet 25-metrski bazen osvežujoče hladne vode bodo dogajanje dodatno popestrili še slackline tekma, modna revija kopalk in žurka na snegu.

Luža se danes začenja s treningom za vse kategorije, ki mu bo sledila večerna "ogrevalna" zabava na Plaži, sobota in nedelja pa bosta adrenalinski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.