Skok čez plot ne bo poceni

Foto: Žurnal24 Kjer sta dva, je tretji odveč, bo morda kmalu veljalo za poročene pare v Kolumbi
Poročeni Kolumbijci, ki varajo svoje partnerje, bodo morda kmalu v težavah – kolumbijski senatorji razmišljajo, da bi prešuštvo postalo kaznivo dejanje.
Oglej si celoten članek

Skakalci čez plot bodo morali biti ves čas še bolj na preži, da njihovo ljubimkanje ne pride na dan. Senator Edgar Espindola je namreč predlagal, da bi prešuštnike kaznovali z denarno kaznijo, poleg tega pa bi morali delati še v dobro družbe. Tako naj bi v Kolumbiji "zaščitili družinske vrednote in otrokom omogočili odraščanje v celih družinah". Senator Espindola je pojasnil: "Verjamem, da bo moj predlog podprlo veliko mojih kolegov. Ta projekt bi moral Kolumbijce motivirati, da razmislijo o pomembnosti zakonske zveze, doma in družine."

Če bo njegov predlog res sprejet, se bodo lahko prevarani partnerji oglasili pri lokalnem družinskem sodniku in mu predložili dokazni material: fotografije, filmčke in drugo. Če bo sodnik ovadene spoznal za krive, jih čaka denarna kazen v višini dvajsetih povprečnih mesečnih plač ter obvezno delo v korist družbe. Tisti prešuštniki, ki jim bodo partnerji skok čez plot odpustili, bodo kazni oproščeni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.