Skoraj bi ga ubili

Foto: Žurnal24
Akcijski junak Sylvester Stallone se je med snemanjem novega filma le za las izognil smrti.
Oglej si celoten članek

Sylvester Stallone je na Tajskem preživel šest mesecev. © Flynet Pictures/JLP

 
Zvezdnik Sylvester Stallone , ki je zaslovel s filmi o boksarju Rockyju in junaku Rambu, snema film v bližini Mjanmarja, ki ga že več dni pretresa nasilje.

Nad tamkajšnjimi razmerami je pretresen tudi 61-letni zvezdnik, saj je bilo zaradi napetih razmer v nevarnosti tudi njegovo življenje. "Nad našimi glavami so švigale krogle. Rekli so nam, da je bolje, če prenehamo snemati, saj smo v nevarnosti. Tam je izbruhnil pekel. Videl sem preživele, ki so jim mine razcefrale noge, in ljudi, ki so jim odrezali ušesa. Slišali smo za grozote v Kambodži in Vietnamu, a razmere v Mjanmarju so še hujše," je izjavil Stallone, ki je na Tajskem preživel šest mesecev.

Film John Rambo, v katerem znani akcijski junak išče pogrešanega humanitarnega delavca, bo v kinematografe prišel naslednje leto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.