Skoraj bi mu uničila kariero

Foto: Žurnal24 Ben in Jennifer sta bila skupaj dve leti.
Ben Affleck je spregovoril o svoji zvezi z igralko in pevko Jennifer Lopez. Priznal je, da je ta škodila njegovi karieri in jo skoraj uničila.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck se je z Lopezovo začel videvati leta 2002, potem ko sta skupaj zaigrala v filmu Gigli. Par se je kmalu zaročil, toda zaroka ni trajala dolgo, saj sta se leta 2004 razšla. Affleck je prepričan, da se ne bi smel zaplesti z Lopezovo, saj je ta slabo vplivala na njegovo kariero.

„Pojavljala sva se na naslovnicah, o naju pa so si tudi izmišljevali stvari. Moram priznati, da moji filmu v tem času niso bili najbolj kakovostni, zato je šla moja kariera samo še navzdol. Svojega življenja enostavno nisem mogel več nadzorovati. Mislil sem, da si želim določene stvari, toda živel sem v zmoti,“ je dejal Affleck.

„Bil sem izgubljen in nikoli ne bi smel dovoliti, da me javnost posrka vase,“ je dodal. „Povem lahko, da je vse, kar se mi je v tistem času dogajalo, povzročilo le škodo. Zato sem se umaknil in pustil, da so ljudje pozabili,“ pravi igralec, ki je sedaj veliko srečnejši, saj ima družino, za katero lahko skrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.