Igralka razkrila grozljive podrobnosti iz hotelske sobe

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Zvezdnica o podrobnostih iz masažne kadi.
Oglej si celoten članek

Igralka Rose McGowan je napisala avtobiografijo Brave, v kateri je pisala tudi o producentu Harveyju Weinsteinu, ki naj bi jo spolno nadlegoval.

Zvezdnica s podrobnostmi ni skoparila. Weinsteina, ki ga v knjigi imenuje Pošast, je spoznala leta 1997 na filmskem festivalu Sundance. Zvabil jo je v svoj hotel, da bi se pogovorila o njeni karieri. Ko je prispela, jo je potisnil v sobo, kjer je stala masažna kad, in jo slekel. Razložila je, da je zaradi šoka "zmrznila“. Weinstein jo je nato posedel na rob kadi in jo začel oralno zadovoljevati, sebe pa samozadovoljevati. "Glasno je stokal, skozi jok sem videla njegovo spermo na mehurčkih vode,“ pravi zvezdnica, ki še trdi, da jo je njena okolica tolažila z besedami, da bo ta incident na dolgi rok pomagal njeni karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:55 30. Januar 2018.

    Zvezdnica??? Grozljive podrobnosti, haha!

  • 12:21 30. Januar 2018.

    V dobrih hotelih prostitutk ne spuščajo mimo recepcije !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.