Skrbi jo, da bi med oralcem pogoltnila ledvični kamen

Foto: med.over.net/ zurnal24.si Ledvični kamni Foto: med.over.net/ zurnal24.si Ledvični kamni
S tem vprašanjem je nasmejala Slovenijo ...
Oglej si celoten članek

Uporabnica spletne strani med.over.net, na kateri zdravniki in strokovnjaki odgovarjajo na različna zdravstvena vprašanja, je s svojim vprašanjem, ki ga je objavila v ponedeljek, Slovenijo spravila v smeh.

"Čer! Mož ima ledvične kamne. Vprašanje bo morda neumno, vendar ker se lahko izločijo sami, me zanima, če ga jaz oralno zadovoljim, ali je možno da pogoltnem ta mini kamen jaz? Pa da potem jaz dobim ta ledvični kamen v ledvico? Se opravičujem vendar glede na to, da se znajo izločit po naravni poti, se mi zdi nekako to logično. Ne vem no, zato sprašujem. Lp," je zanimalo zaskrbljeno uporabnico.

Se je gospa le šalila, da bi njeno sporočilo postalo viralno ali je v resnih skrbeh, da bo pogoltnila ledvični kamen ne vemo, tako hudomušno pa ji je na vprašanje odgovoril dr. Sašo Rebolj:

"Pozdravljeni! Izločeni kamen ima lahko kaliber izstrelka pištole. Če mu premočno pride med oralnimi strelskimi vajami, vam lahko z ledvičnim projektilom preluknja možgane. Kot če bi namesto običajne pištole v ustih imeli revolver. Ker ne veste, kdaj se bo kamen pojavil v izstrelku, lahko to imenujete ruska ruleta na poteg. Če vas ne nacilja v ledvico, se kamen nikakor ne more znajti tam. Saj ste se samo hecali, ane?"

No, če ste o tem slučajno razmišljali tudi sami, sedaj veste.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.