Skrbni zvezdniški očetje

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Adam Sandler in Sunny Foto: Žurnal24 Cash Warren in Honor Foto: Žurnal24 David Beckham in Cruz Foto: Žurnal24 Dennis Quaid in Thomas Foto: Žurnal24 Eric Bana in Klaus Foto: Žurnal24 Fatboy Slim in Nelly Foto: Žurnal24 Fatboy Slim in Woody Foto: Žurnal24 Harrison Ford in Liam Foto: Žurnal24 Hugh Jackman in Ava Foto: Žurnal24 Jack Johnson Foto: Žurnal24 Joel Madden in Harlow Foto: Žurnal24 Jordan Bratman in Max Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Liev Schreiber in Alexander Foto: Žurnal24 Liev Schreiber in Samuel Foto: Žurnal24 Mario Treadway in Ever Foto: Žurnal24 Pete Wentz in Bronx Foto: Žurnal24 Pierce Brosnan in Paris Foto: Žurnal24 Scott Disick in Mason Foto: Žurnal24 Seal in Leni Foto: Žurnal24 Simon Baker in sinova Claude in Harry Foto: Žurnal24 Tobey Maguire in Ruby Foto: Žurnal24 Tom Cruise in Suri Foto: Žurnal24 Romeo Beckham Foto: Žurnal24 Tobey Maguier in Otis
Čeprav so mamice tiste, ki večinoma skrbijo za svoje otroke, pa za slavnimi mamami ne zaostajajo slavni očetje, ki z veseljem poskrbijo za svoj naraščaj. Oglejte si ponosne očete.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.