Skrbno čuva svojo goloto

Foto: Žurnal24 Kate rada pozira pomanjkljivo oblečena.
Kate Moss je znova pozirala povsem gola, toda fotografije za zdaj ostajajo skrivnost.
Oglej si celoten članek

Manekenka se je slekla do nagega in le s čelado nemške vojske pozirala svojemu 41-letnemu fantu Jamieju Hinceu, kitaristu skupine The Killers. Kontroverzna Kate, ki ji golota ni tuja, že razmišlja, da bi fotografije prodala enemu izmed tabloidov.

"Kate je zelo ponosna na fotografije. Razmišlja, če bi jih pokazala javnosti ali ne," je o slavnih fotografijah povedal manekenkin prijatelj. Dragocene fotografije je Kate zaupala svoji prijateljici Rose Ferguson in njenemu možu Jaku Chapmanu, ki jih skrbno čuvata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.