Tukaj se je mladi Slovenec še smejal, nato pa ga je naša pevka "nategnila"

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Ustvarjalci novega talent šova pri nas so kandidate potegnili za nos.
Oglej si celoten članek

Na YouTubu si že lahko ogledate prvi del novega talent šova pri nas Joonglaa star, v katerem se 12 mladih bori za slavo, pogodbo v vrednosti 15 tisoč evrov, drago snemalno opremo in novi Huawei P40 Pro..

Šov vodi pevec Dejan Krajnc, v vlogi mentorjev pa boste videli pevko Aljo, vlogerja Janija Jugovica in voditelja Klemna Bunderlo. Vsak od njih vodi svojo skupino kandidatov. V videu si oglejte, kako so si jih razdelili.

Še preden pa so kandidati spoznali svoje mentorje, so jih ustvarjalci kanala Joonglaa dobro potegnili za nos. Pri tem jim je pomagala pevka Nika Zorjan in ekscentričen stilist, ki sta kandidate prepričala, da jih čaka prav posebno fotografiranje. 

V kaj so morale pristati bodoče slovenske zvezde, si prav tako lahko ogledate v videu. Marsikomu, tudi mladeniču na zgornji fotografiji, bo sedaj precej nerodno ...

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.