Skrite želje: Tega si ženske med rjuhami zares želijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pet stvari, ki ženske neverjetno vzburja.
Oglej si celoten članek

Trikov in idej v spalnici ni nikoli preveč, s čimer se verjetno vsi strinjate. Na žalost mnogi o svojih spolnih fantazijah nočejo govoriti – to še zlasti velja za nežnejši spol, ki menda prisega na spodaj naštete vroče želje. Vredno preizkusiti.

1. Želijo si, da bi jih dvignil
Nič ni bolj erotičnega kot moški, ki je zmožen žensko zgrabiti, jo dvigniti in potisniti ob steno ter ji pokazati rajska vrata. Ženske so vsakodnevno obremenjene s številnimi odgovornostmi, zato bi rade vsaj v spalnici imele nekoga, ki bi vajeti vzel v svoje roke in si jo podredil.

2. Naj bo malo grob
Mnoge ženske so presenečene, da se moški med rjuhami branijo grobega seksa. Morda se bojijo, da bi partnerki povzročali bolečino, morda pa živijo v zmotnem prepričanju, da si ženske želijo le nežnega seksa.

3. Lisice, pasovi, verige
Kar veliko žensk obožuje vroče igrice, v katerih so včasih one v nadrejenem položaju, včasih pa v podrejenem.

4. Moški naj jo počasi sleče
Trganje oblek s telesa je kdaj pa kdaj lahko razburljivo, veliko bolj seksi pa je, kadar moški svoj objekt poželenja počasi slači in uživa v vsakem koščku gole kože.

5. Zapeljevanje v javnosti
Zapeljevanje v dvigalu in brzak na stopnišču. Ni potrebe, da seks na javnem mestu ostane le fantazija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.