Skrivnost majhne luknjice na supergah

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Športne copate imajo praviloma dodatno luknjico za vezalke, ki ni narejena brez razloga. Ali veste, čemu služi in kako pravilno skoznjo potegniti vezalko?
Oglej si celoten članek

Razlog za dodatno luknjico na športnih copatah je, da bo superga na vaši nogi, če jo boste pravilno zavezali, kot je prikazano v videu, stala bolj trdno. Ne bo se vam sezuvala, noga vam ne bo lezla proti prstom in preprečili boste morebiten nastanek bolečih žuljev. 

Kako pravilno zavezati?

Vezalko zavežete tako, da naredite na notranji in zunanji strani pentljo, skozi katero povlečete drug kos vezalke in šele naposled supergo zavežete. Kako natančno postopek izgleda, si lahko ogledate v videu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.