Skrivnost Torijine suhljatosti

Foto: Žurnal24 Je presuha? (Foto: Flynet/JLP)
Suhljata igralka Tori Spelling je končno le spregovorila, zakaj ima tako vitko telo.
Oglej si celoten članek

37-letnica Tori Spelling je kot razlog za izgubo kilogramov navedla novo gripo, bolečine v trebuhu, migrene in živčne težave. Zaradi bolezni je morala kar trikrat vzeti antibiotike, ki pa so ji povzročili neznosne bolečine. "Še nikoli me trebuh ni tako bolel. Ko sem bila bolna, se je želodec čisto raztrgal, oslabel pa mi je imunski sistem. Od takrat sem prava razvalina," je povedala zvezdnica, ki upa, da si bo kmalu opomogla.

Lani jeseni je Tori razburila javnost, ko je na Twitterju objavila, da tehta 48 kilogramov. "Sem vzor za veliko žensk," je povedala, obenem pa se jezi, da tabloidi zvezdnike izkoristijo in o njih objavljajo nepreverjene podatke. "Vsak dan se bojim, kako bodo novice o meni vplivale na mojo hčerko Stello," pravi.

Spellingova je imela pred kratkim težave tudi v zakonu. Z možem Deanom McDermottom sta si pred dnevi znova obljubila večno zvestobo, potem ko sta ugotovila, da imata težave, za katere si nikoli nista mislila, da se bodo pojavile v njunem zakonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.