Skrivnosti lepih las

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Anja Tomažin Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Da so lasje pomemben del zunanjega videza, smo se prepričali pri slovenskih estradnicah. Zanimalo nas je, koliko časa posvetijo negi las in kakšni so njihovi skrivni recepti.
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj ne bi imela kratkih.
Vsaka ženska mora imeti dolge lase, saj so kratke pričeske primernejše za fante. Ker sem uporabnica lasnih podaljškov, moram lasem posvetiti še več časa kot sicer.

Špela Močnik jih mora pridno česati
Ker so moji lasje gosti, je pravilna nega obvezna. Veliko časa posvetim temu, da so čisti in negovani, zato uporabljam le kakovostne preparate, ki se dobijo v frizerskih salonih. V veliko pomoč pri negi las je tudi frizer, saj ta vsak teden poskrbi, da so lepi in zdravi.

Neisha svojih las ne bi zamenjala
Zdravi lasje in bujna pričeska so velik del značaja, so del energije, ki je ne zamenjam za nič drugega. Ker si lase svetlim, uporabljam hidratantno obnavljajočo nego, šampone pa kupujem zgolj v frizerskih salonih.

Katarina Venturini ima svetleče
Lasje morajo biti negovani, lepo postriženi, počesani in svetleči. Ker se moji zelo hitro mastijo, jih moram pogosto umivati.

Majhne skrivnosti si oglejte v galeriji.

Sabina Mali jih umije in posuši
Ker imam veliko dela, negi las ne posvečam dosti časa.  Samo poleti sem si na lase pogosteje dala med in kamilico. To sem storila tako, da sem v kamilični čaj zmešala med, nanesla na lase in pustila delovati nekaj časa.

Nina Pušlar se izogiba likalniku
Pri negi las se trudim izogibati likalniku in podobnim pripomočkom. Uporabljam pa le kakovostne šampone in balzame, saj je profesionalna lasna kozmetika to, kar lasje potrebujejo.

Za Anjo Tomažin so lepi lasje vse

Lahko si še tako urejen in imaš popoln make up – če nimaš urejene pričeske, je vse drugo zaman. Moji lasje so neproblematični, za kar se moram zahvaliti sestrični Maši, ki mi lase ureja že več kot deset let.

Manca Špik hodi pogosto k frizerju
Zaradi pogostega sušenja in likanja so malce izsušeni, sicer pa so zdravi. Ko izbiram preparate za nego las, vedno izberem tiste, ki temeljijo na naravnih sestavinah, prav tako pa morajo učinkovati globinsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.