Skupaj ne smeta na rdečo preprogo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Robertu Pattinsonu in Kristen Stewart stroga pogodba zapoveduje, da se lahko kot par pojavljata le na rdečih preprogah sage Somrak.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson in Kristen Stewart se skupaj lahko pojavljata le na rdečih preprogah, ki jih organizira franšiza Somrak. Igralca, ki sta par tako na filmskem platnu kot tudi zasebno, naj bi imela to zapisano v pogodbi. Robert tako prejšni teden na premiero zadnjega videospota Paula McCartneyja v Los Angelesu ni smel povabiti svoje predrage. Igralca se bosta morala omenjene klavzule držati vse do izteka zadnjega dela vampirske sage Somrak: Jutranja zarja – 2.del, ki ga bodo v kinematografih začeli vrteti novembra.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.