Skupina z rekordnimi 188 koncerti

Foto: Local Natives Local Natives
Bendi. Letos s 188 koncerti vodijo Američani Local Natives.
Oglej si celoten članek

Glasbena skupina Local Natives, ki prihaja iz Los Angelesa, je bila letos po številu koncertov in kilometrini najbolj delavna – 
odigrali so namreč kar 188 koncertov in prevozili približno 321 tisoč kilometrov. Lestvico najbolj garaških bendov je objavila spletna stran Songkick, ki redno sledi skupinam in njihovim nastopom po svetu.

Na drugem mestu je raper

Na drugem mestu je pristal raper Kendrick Lamar, ki ima letos za sabo 171 nastopov in je prepotoval 370 tisoč kilometrov, na tretjem mestu pa britanski indie rockerji Alt-J s 164 koncerti in 400 tisoč prevoženimi kilometri. Med letos najdejavnejše skupine so se uvrstili tudi Imagine Dragons in Two Door Cinema Club.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.