Slab konec Diddyjevega zmenka z J. Lo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanja ljubimca P Diddy in Jennifer Lopez sta večer preživela skupaj, a se je zanj večer končal slabše, kot bi si mislil.
Oglej si celoten članek

P Diddy si od petkovega večera ni obetal konca, kakršnega je doživel. Z nekdanjo ljubeznijo Jennifer Lopez sta skupaj preživela večer. Najprej sta si privoščila večerjo, ki ji je sledila zabava. Ob tem pa sta poskrbela, da se ne na prvo ne na drugo lokacijo nista pripeljala skupaj. 

In prav pri odhodu z večerje je prišlo do manjšega incidenta. Raper se je pripeljal s svojim Maybachom, avtomobilom, za katerega je treba odšteti dobrega pol milijona evrov. Eden od paparacov, ki ga je čakal pred restavracijo, je med fotografiranjem raperja, nemarno opraskal njegov avto. Dogajanje so ujele kamere in Diddyjevo reakcijo si lahko ogledate tukaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.