Slab seks? Pobarvajte se na blond!

Foto: Žurnal24
Če se vam zdi, da seks ni najboljši, lahko partnerico pobarvate na blond. Nemška raziskava je namreč dokazala, da blondinke seksajo pogosteje in bolje.
Oglej si celoten članek

Imate slab seks? Pobarvajte svojo partnerico na blond in vse posteljne težave bodo rešene. Blondinke se namreč v postelji bolj zabavajo in so bolj odprte, poleg tega pa imajo spolne odnose pogosteje. Kar je bilo še pred kratkim kliše, je zdaj znanstveno potrjeno.

Nedavna raziskava je 205 žensk, starih od 25 do 66 let, poslala k frizerju na beljenje las. Po tem postopku jih je 50 odstotkov povedalo, da si želijo biti občudovane, 40 odstotkov pa je potrdilo, da so partnerju bolj všeč. Poleg tega naj bi posteljne igre postale bolj zabavne za oba. Ne verjamete? Poskusite sami!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.