Slaba novica za vse ljubitelje serije Igra prestolov

Foto: Profimedia
Pilotni del so že posneli, sedaj pa so projekt ustavili.
Oglej si celoten članek

HBO je junija z napovedjo, da bodo posneli predzgodbo Igre prestolov z Naomi Watts v glavni vlogi, razveselil oboževalce serije. Pilotni del so že posneli, sedaj pa so ustavili produkcijo.

Scenaristka Jane Goldman je ekipo o tem, da se serija ne bo snemala, obvestila preko elektronske pošte.

Pri novem projektu je sodeloval tudi George R. R. Martin. Zgodba bi bila postavljena več tisoč let pred časom, v katerem je potekala zgodba opevane serije, govorila pa bi predvsem o Belih hodcih. Med produkcijo in postprodukcijo pilotnega dela pa naj bi nastopile težave.

Danes pa se je razvedelo tudi, da je HBO že naročil novo predzgodbo priljubljene serije, ki bo nosila naslov "House of the Dragon", govorila pa bo o hiši Targaryen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.