Slabe novice iz Schumacherjevega klana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Willija Webra je zadela kap.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo, da je pred štirimi tedni dolgoletnega menedžerja in prijatelja Michaela Schumacherja zadela možganska kap. 78-letnik je devet dni ležal v bolnišnici, sedaj pa okreva doma.

"Ponoči sem se zbudil in šel po kozarec vode, ki pa ga nisem mogel prijeti. Pomislil sem, da sem dan prej v fitnesu pretiraval z vajami za roke in šel nazaj spat.“ Zjutraj pa ni mogel več govoriti, zato je žena poklicala reševalce. V bolnišnici so mu nato povedali, da ga je zadela kap. 

Weber je za Bild še povedal, da so ga morali v bolnišnici hraniti po cevki. Nekaj dni je po obisku bolnišnice preživel tudi v rehabilitacijskem centru. Sedaj počasi okreva, še vedno ima težave z govorjenjem, lahko pa že sam je, stoji in hodi. 

Weber je bil od leta 1988 pa vse do leta 2009 Schumijev menedžer. Ko se je Schmacher po pavzi vrnil v Formulo 1, ni več sodeloval z Webrom, ki je še vedno prepričan, da je bila to najbolj neumna stvar, ki jo je Schumi naredil. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:22 27. Avgust 2020.

    cudno da niso napisali da ga je fsipala kap zaradi korona virusa... ti zurnalci so svetovni prvaki budalizma,zavajanja in obracanjw …

  • 15:33 27. Avgust 2020.

    Pa to je slaba novica,ko človek tako dobro okreva po možganski kapi ali dobra ????

  • 14:20 27. Avgust 2020.

    Pa vi ste na Žurnalu s svojimi naslovi in slikami pravi Mojstri zavajanja oziroma generiranja napačnih pričakovanj. Slika Šumija v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.