Slabe novice za na smrt bolnega zmagovalca Evrovizije

Foto: youtube
Foto: youtube
Zanj so našli primerno srce, ampak ...
Oglej si celoten članek

Portugalski spletni portal VIP poroča, da je zmagovalec letošnjega Eurosonga, Salvador Sobral, še vedno v bolnišnici v Santa Cruzu. Zdravniki so zanj našli primerno srce, presaditve pa niso izvedli, ker je pevčevo telo za takšno operacijo prešibko, so razložili kardiologi. Se je predal? Se je predal? Zmagovalec Eurosonga se je poslovil od fanov

Omenjena priložnost za novo srce se je pojavila že pred dvema mesecema, a jo je moral Salavdor izpustiti. Zdravnik Luis Negrao je mladeničevo zdravstveno stanje opisal kot zelo zapleteno. Bolniki, ki imajo hudo srčno popuščanje, se namreč zelo hitro utrudijo. Zanje je velik izziv že oblačenje, je še razložil zdravnik.

Foto: EPA Salvador Sobral
27-letnik je bil v bolnišnico sprejet v začetku septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.