Slabo ji je noč in dan

Foto: Žurnal24 Minnie bo še letos na sprehodih pred seboj potiskala otroški voziček.
Seznam slavnih igralk, ki pričakujejo naraščaj, je iz dneva v dan daljši. Pridružila se jim je tudi Minnie Driver.
Oglej si celoten članek

Novico je Minnie Driver uradno potrdila v oddaji Jaya Lena The Tonight Show with Jay Leno. Voditelj se je namreč pošalil, da si je igralka nabrala kilograme. "Praviš, da sem debela? Že vidiš moj trebušček?" se je odzvala igralka.

Minnie v nosečnosti uživa kljub jutranjim slabostim, ki jo mučijo. "Ne vem, zakaj temu pravijo jutranja slabost. Meni je slabo zjutraj, opoldne in ponoči," je opisala svoje nosečniške težave.

Vprašanje, kdo je oče njenega otroka, pa ostaja. V njenem življenju trenutno ni opaziti moškega, ki bi bil primeren kandidat. Nekateri omenjajo iluzionista Crissa Angela, s katerim so jo povezovali lani.

Minnie je konec 90. prijateljevala z Mattom Damonom, leta 2001 pa je bil njen spremljevalec Josh Brolin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.