Slabo kaže še enemu zvezdniškemu paru

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nicole Richie in Joel Madden sta veljala za sanjski par, a tudi njune pravljice naj bi bilo sedaj konec.
Oglej si celoten članek

Ko sta se Nicole in Joel leta 2006 spoznala, se je življenje drobne zvezdnice obrnilo na glavo. Ljubezen je svetlolaski pomagala iz težav, v katere jo je pahnilo zvezdniško življenje. Premagala je anoreksijo in se z njegovo pomočjo odpovedala žurerskemu življenjskemu stilu. Njuno zvezo sta okronala dva otroka, deklica Harlow (pet let) in deček Sparrow (tri leta). Nicole je v javnosti žarela, a njen nasmeh je sedaj izginil, vrnila pa se je njena suhljata postava, zato so se takoj pojavile govorice, da je v njenem zakonu nekaj narobe. Več virov naj bi medijem izdalo, da zvezdnika ne živita več pod eno streho.

Zvezdnika se na govorice še nista odzvala. Nicole, ki se je na pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela pojavila brez poročnega prstana, je trenutno na počitnicah. Odpotovala je brez svojega moža ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:11 23. April 2013.

    ma koga briga

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.