Slačipunco umoril njen bivši

Foto: Žurnal24 Griffith je policiji povedal, da Debbie ni nameraval umoriti. (Foto: YouTube)
Slavno slačipunco iz Las Vegasa, ki je izginila decembra, je umoril njen nekdanji fant.
Oglej si celoten članek

32-letni Jason "Blu" Griffith je policiji priznal, da je ubil svoje nekdanje dekle, slavno striptizeto Debbie Flores-Narvaez. Zagovarjal se je, da je zločin storil v trenutku nepremišljenosti, pri skrivanju trupla pa mu je pomagal njegov sostanovalec, ki naj bi policiji razkril vse v zvezi z zločinom pod pogojem, da ga ne zaprejo, saj menda ni sodeloval pri umoru, poroča revija People. Griffitha so aretirali pred nekaj dnevi, na sodišču pa se bo pojavil v sredo.

Enkrat jo je rešil
Ameriški mediji razkrivajo, da sta se Flores-Narvaezova in njen nekdanji fant 12. decembra prepirala v njegovem stanovanju, Griffithov sostanovalec pa je menda 31-letnico v nekem trenutku rešil, saj je je Griffith davil. "Ko so se stvari umirile in sta se nehala prepirati, sem zapustil stanovanje,“ naj bi izjavil zaenkrat neimenovani sostanovalec, ki je slavno slačipunco našel mrtvo, ko se je vrnil domov.

Imela sta nasilno razmerje

Kljub temu, da pri umoru ni sodeloval, pa je Griffithu pomagal skriti truplo. Revija People razkriva, da sta moška truplo skrivala v stanovanjih prijateljev, neka znanka pa jima ni hotela ponuditi pomoči, ko sta razkrila, kaj skrivata v vreči. Menda je Griffith truplo na koncu razkosal, da bi ga lažje skril v neki zapuščeni hiši v Las Vegasu. Družina Flores-Narvaezove je v šoku, njeni prijatelji pa so medijem razkrili, da je bila njena zveza z Griffithom zelo burna, velikokrat sta se tudi pretepala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.