Sladko maščevanje

Foto: Žurnal24 Uspešni poslovnež Neil Medley (desno) in njegova žena Jane (levo) sta imela vroč
Dobro premislite preden prodate stvar, ki vašemu možu dosti pomeni. Sladko maščevanje svojega bivšega moža je občutila žena premožnega poslovneža.
Oglej si celoten članek

Poslovnež Neil Medley in njegova žena Jane Medley sta eden tistih parov, ki sta imela vse – dva otroka, veliko hišo in pogoste luksuzne počitnice. Petičneža pa sta se znašla v težavah, ko je žena v letu 2006 prispela z enih od mnogih počitnic in spoznala, da sta z možem pred bankrotom, saj naj bi ju izselili iz njunega 750.000 funtov vrednega doma. To je pomenilo tudi konec njunega zakona.

Da bi se izgonila bankrotu, je žena prodala registrsko tablico MED575 moževega Ferrarija, ki je bila narejena posebno zanj. Medley, 46-letni poslovnež, je izkoristil ženino odsotnost za sladko maščevanje. Vzel je po en čevelj vseh parov, ki jih je žena premogla. Prav tako se je polastil njenih oblek in torbic v vrednosti 5.000 funtov, ter treh večernih oblek vrednih 3.000 funtov. Vse skupaj pa je, kot so sosedje potrdili, zažgal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.