Slakonja se norčuje iz Žižka

Igralec Klemen Slakonja se je v novem glasbenem skeču ponorčeval iz priznanega filozofa Slavoja Žižka.
Oglej si celoten članek

Skeč, ki temelji na Žižkovi šali o mongolskem vojaku, ki je posilil rusko kmetico, a se norčuje tudi iz nekaterih drugih misli slovenskega filozofa, ima na portalu YouTube od petka že več kot 70 tisoč ogledov.

Slakonja je tudi sicer poznan po svojih skečih, v katerih se norčuje iz poznanih osebnosti, med drugim iz nekdanjega predsednika vlade Janeza Janše in kardinala Franca Rodeta.

"JJ Style", ki temelji na uspešnici južnokorejskega zvezdnika Psyja in ga je Slakonja objavil februarja, ima na YouTubu od februarja skoraj 675 tisoč ogledov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.