Slakonji se je pri Trumpovem videu nekaj zalomilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Klemen Slakonja je včeraj predstavil video o Donaldu Trumpu, ki nosi naslov Golden Dump (The Trump Hump).
Oglej si celoten članek

Klemen Slakonja je včeraj premierno predstavil svoj novi video, ki tokrat govori o republikanskem predsedniškem kandidatu Donaldu Trumpu. Zanj je denar zbiral na platformi Adrifund. Klemen je upal na 10 tisočakov, zbral pa ji je že več kot 31!

Na video pa bomo morali vsi, ki se včeraj nismo udeležili premiere, še malo počakati. "Hvala za super vzdušje na včerajšnjih premierah videospota Golden Dump (The Trump Hump)! Žal pa se je v videu za YouTube znašla tehnična napaka in delamo na tem, da jo čimprej odpravimo. Po vsem trudu in vložku si ne moremo privoščiti, da damo na YouTube tehnično nedovršen video.Upam, da ga boste lahko videli najkasneje ob polnoči. Hvala za razumevanje!“ je naš komik javil na Facebooku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:15 19. Julij 2016.

    na POP Tv se norčujejo iz govora Melanije, naj si ogledajo kaj govorijo njihovi novinarji, niti prebrati ne znajo, če …

  • 21:54 18. Julij 2016.

    Đizs, kak je ta cepec zoprn...

  • 16:01 18. Julij 2016.

    SLAVČEK MELANIJA NA YT https://youtu.be/NQz6R8oXFzs

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.