Slakonjo ujeli v kadi z Zrnecem

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Ob zaključku druge sezone Je belle ceste Klemen Slakonja pripravlja prav posebna presenečenja.
Oglej si celoten članek

Klemen Slakonja se bo ob zaključku sezone Je belle ceste preobrazil v Tanjo Žagar, družbo v kadi pa mu bo delal legendarni Jurij Zrnec. Na istem mestu se odvije kar nekaj vročih scen, Slakonja in Zrnec naj bi menda delila celo strasten poljub.

Zaključek sezone bo sicer potekal v stilu velike zabave in imen. Na Je bello cesto bodo poleg Zrneca stopili Avseniki, Lado Bizovičar, Sašo Hribar, Modrijani, Tanja Žagar in bradata Marija. Slovenija pa bo dobila tudi državnega prvaka v imitiranju – finalista se bosta pomerila pred strokovno komisijo, v kateri bodo sedeli Hribar, Zrnec in Slakonja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.