"Slava me je uničila“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Anne Hathaway je razkrila, zakaj si je morala vzeti oddih od Hollywooda.
Oglej si celoten članek

Anne Hathaway, dobitnica oskarja in zlatega globusa, je v svetu filma dosegla vse, kar je možno doseči. A slava ji ni prinesla sreče. "Uničila me je. Nisem vedela, kako deluje, nisem vedela, kako naj se z njo spopadam. Bila sem na dnu. Vsi so mi svetovali, naj bom takšna, kot sem, a jaz nisem vedela, kdo sem,“ je igralka razkrila v intervjuju za Elle.

To je tudi razlog, da je leta 2013, ko je bila na vrhuncu slave, Hollywoodu obrnila hrbet.

Anne si je vzela čas zase in za svoj zakon z Adamom Shulmanom, s katerim se je poročila leta 2012. "Prvo leto najinega zakona je bil divji. Vse se je odvijalo tako hitro, da v zakonu nisva imela časa uživati,“ je povedala 31-letnica in dodala, da je sedaj spoznala, da se mora na mnenja drugih požvižgati. "Sedaj vem, da potrditve drugih ne potrebujem. Potrebujem le sebe. To je bilo zares osvobajajoče spoznanje.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.