Slavila sta Mojca in Vedran

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Kopru so izbirali miss in mistra. Laskavi naziv sta osvojila 23-letna Mojca iz Portoroža in 22-letni Vedran iz Izole.
Oglej si celoten članek

Sinoči je v Taverni v Kopru, pod taktirko Misson Studia, potekal izbor za miss in mistra Kopra 2010. Skupno 18 deklet in fantov se je žiriji in občinstvu predstavilo v štirih izhodih (v predstavitveni koreografiji in dnevnih oblačilih butika Sandra, kopalkah Triumph in večernih oblačilih butika Franko).

Kar 18-članska žirija je odločila, da si lento za naziv miss Kopra 2010 zasluži 23-letna Mojca Podjavoršek iz Portoroža, sicer študentka filozofske fakultete. Naziv mister Kopra 2010 pa je včeraj prejel 22-letni Vedran Stepančič iz Izole, študent fakultete za farmacijo.

Spremljevalci:
II. spremljevalec: Matej Frank, 22 let, Šmarje pri Kopru
II. spremljevalka: Karin Ivančič, 16 let, Cerknica
I. spremljevalec:  Bojan Vrućinić, 20 let, Beograd
I. spremljevalka: Ivana Mrkonjić, 21 let, Pula

Vsi sodelujoči tekmovalci so prejeli bogata darila, zmagovalka in zmagovalec pa sta med drugim prejela tudi skulpturi priznanega umetnika Matjaža Bornška, vikend paket v Termah Čatež, večerjo v restavraciji La Storia in kolesi blagovne znamke Casali. Izhode deklet in fantov pa so popestrili nastopi glasbenikov Katje Klemenc, Davida Groma, Lee Sirk, Jakoba Galus in Mianija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.