Slavna hči: Ko je pevec videl te fotografije, je zaprl pipico

Foto: Profimedia richie, disick Foto: Profimedia richie, disick Foto: Profimedia richie, disick Foto: Profimedia richie, disick Foto: Profimedia richie, disick
Kako bi se vi odzvali?
Oglej si celoten članek

Ko je pevec Lionel Richie videl fotografije, na katerih se njegova 19-letna hčerka Sofia gola sonči ob svojem novem ljubimcu, 34-letnem Scottu Disicku, je menda znorel. Zvezdnika je strah zanjo, zato želi, da se z njim razide. Da bi ji olajšal odločitev, ji je zaprl denarno pipico, kar pomeni, da si bo morala Sofia, če se bo še hotela družiti s Scottom, sama plačevati najemnino in ostale račune. "Denar je edino sredstvo, s katerim lahko nanjo izvaja pritisk. Strah ga je, da si bo zaradi Scotta uničila življenja. Ona plačuje zanj, pogovarjata pa se menda tudi že o poroki in naraščaju,“ pravi vir.

Oglasili so se mladenkini prijatelji in povedali, da je Sofii ljubezen pomembnejša od denarja, zato je očetova odločitev ne gane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.