Slavna hči se je pokazala v Evinem kostumu

Foto: Profimedia
Želi si kariere kot igralka.
Oglej si celoten članek

Clara Mathilde McGregor, hči Ewana McGregorja, se je aprila slekla za Playboy, sedaj pa je svoje oboževalce še enkrat razveselila s fotografijo svojega golega telesa.

 

22-letnica se že nekaj časa ukvarja z manekenstvom, zdaj pa jo je začelo vleči k filmu. "Lani sem diplomirala. Med študijem sem se ukvarjala z manekenstvom, sedaj pa bi se rada ukvarjala z igro,“ je izjavila Clara, o kateri se je pred kratkim zelo veliko pisalo.
Njen oče se je namreč ločil od njene mame, ker se je zaljubil v soigralko Mary Elizabeth Winstead. Clara je očetovo ljubimko javno blatila, pozneje pa se je za svoje besede opravičila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:17 15. November 2018.

    a lahko komentiram to brezveznjačasto novičo izbrunjačo bruh bruhnjačo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.