Slavna manekenka ima umetne

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Zdaj pa človek res ne ve več, kaj je naravno in kaj ne. Lepe goste obrvi, ki so modne že nekaj sezon in s katerimi modni svet navdušuje znana manekenka Cara Delevingne, so umetne.
Oglej si celoten članek

Goste, lahko tudi na videz neurejene obrvi že nekaj sezon ostajajo lepotni trend številka ena. S ponosom jih nosi tudi supermanekenka in igralka Cara Delevinge, ki pa je priznala, da te niso popolnoma naravne. Za popoln videz skrbi njena kozmetičarka, ki ji obrvi zgosti s pomočjo vsadkov.

Sintetični vsadki za obrvi Lash Perfect so dolgi od štiri do osem milimetrov, v britanskih kozmetičnih salonih pa jih lepijo neposredno na kožo. Primerni so za zgoščevanje obrvi, nad njimi pa so navdušene predvsem ženske, ki imajo zaradi rednega puljenja zelo tanke obrvi. Vsadki so dostopni v različnih naravnih odtenkih, ženske pa za zgostitev obrvi plačujejo od 30 evrov, seveda odvisno od tega, koliko vsadkov je potrebnih.

Čeprav umetne, sintetične obrvi od vseh načinov zgoščevanja delujejo najbolj naravno. Veliko bolj od v zadnjem času zelo priljubljene japonske metode trajnega vrisovanja dlačic ter od klasičnega poudarjanja obrvi s črtalom in senčilom za obrvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.