Slavna zvezda tudi za Diesla

Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: FameFlynet Vin Diesel
Igralec Vin Diesel je dobil večni spominek.
Oglej si celoten članek

Na Pločniku slavnih je namreč dobil svojo zvezdo. Po dvajsetih letih, odkar se je prvič pojavil na velikem platnu, ga je tako doletela čast, da se zapiše med večne zvezde.

Na svečani otvoritvi so bili tudi njegovo dekle, mehiška manekenka Paloma Jimenez in njuna hčerka in sin ter njegovi starši. Zelo pomemben dan za igralca pa ni zamudila njegova kolegica in prijateljica Michelle Rodriguez, ki mu je čestitala in ga objemala.

Diesel je napisal scenarij, režiral in nastopil v kratkem filmu Multi-Facial leta 1995, vidnejšo vlogo pa je dobil tri leta kasneje v filmu Reševanje vojaka Ryana. Dve leti kasneje je postal priljubljen s filmom Pitch Black, zadnja leta pa je postal zaščitni obraz franšize Hitri in drzni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.