Slavni auerizmi

Foto: Žurnal24 Sandra v akciji. (Foto: Pop TV)
Sandra Auer zagotovo zna poskrbeti, da se govori o njej. Lahko že govorimo o "auerizmih"?
Oglej si celoten članek

Mariborčanka Sandra Auer, hči Stojana Auerja, si v oddaji Big Brother ustvarja zanimivo medijsko podobo. Njeni "auerizmi" pa postajajo vse popularnejši. Tako njeni izjavi Si jedla sir? lahko dodamo seveda še njeno razlago "uročenosti". Svetlolaska se je na moč razburila, ker ji Ines ni verjela, da uroki obstajajo. "S tem se ni za špilat," je izjavila Sandra in dodala, da ima narejeno "stokratno zaščito", ker je videla "stvari, ki jih ni." Uročil naj bi jo moški, ki si je je želel, a ni mogel biti z njo.

Sandra je nato vesoljnemu svetu tudi razložila, da je bila njena družina nekoč "prva v državi" in da je bil njen oče v času predvajanja oddaje Poglej in zadeni po pomembnosti daleč pred predsednikom.

 

Posnetka njenega govora si na YouTube sicer ni mogoče več ogledati, saj je Pro Plus zahteval umik zaradi avtorskih pravic, vendar se bo o njenih izjavah zagotovo še govorilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.