Slavni, ki so zamenjali kariero

Foto: Žurnal24 Karmen Stavec Menart Foto: Saša Despot Eva Irgl Foto: Mediaspeed.net Katja Mlakar Foto: Milan Tomažin Alenka Vidic Foto: Mediaspeed.net Tina Gaber Foto: Žurnal24 viktorji, Anja Križnik Tomažin Foto: mediaspeed Jasna Kuljaj Foto: Mediaspeed.net Danica Simšič Foto: Žurnal24 Sandi Salkič Foto: Mediaspeed.net saša einsiedler Foto: Mediaspeed.net Aljoša Rebolj Foto: Žurnal24 Nataša Pirc Musar meni, da bi moral vsak pisno soglašati, da želi imeti enotno p Foto: Boštjan Tacol Tamara Vonta Foto: Mediaspeed.net Melita Župevc Foto: Anže Petkovšek Petra Slapar, Robert Lavtar
Nekoč so uživali v soju žarometov, potem pa se umaknili v poslovni svet. Preverite, kateri zvezdniki so se odločili, da se umaknejo iz estradniškega sveta.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:44 22. April 2013.

    Same kokoši. Kje pa je kakšen moški? A nobeden ni zamenjal kariere? Eh žurnalovci, vi hočete samo, da bi vas …

  • 09:01 21. April 2013.

    Eva Irgl ni zamenjala kariere.. bila je koklja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.