Slavni malčki, rojeni septembra

Foto: Žurnal24 Romeo Beckham, srednji sin slavnega para, je 1. septembra dopolnil 8 let. Foto: Žurnal24 Brendan Wahlberg je 16. septembra dopolnil dve leti. Foto: Žurnal24 Charlotte Prinze se je 19. septembra pridružila klubu enoletnikov. Foto: Žurnal24 Dannielynn, hči Anne Nicole Smith in Larryja Birkheada, je 7. septembra upihnila Foto: Žurnal24 Henry Driver, sin igralke Minnie Driver, je 5. septembra dopolnil dve leti. Foto: Žurnal24 Henry, sin Seala in Heidi Klum, je septembra upihnil že svojo peto svečko. Foto: Žurnal24 Salma Hayek Valentina Pinault Foto: Žurnal24 Stella Ivery, hči Ellen Pompeo, je 15. septembra upihnila prvo svečko. Foto: Žurnal24 Med sinovoma Britney Spears Prestonom in Jaydenom je le eno leto razlike. Malčka
Septembra praznuje kar nekaj zvezdniških malčkov. V galeriji si oglejte, kateri otroci slavnih so iz leta v leto bolj srčkani.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.