Slavni navijali za Zavca

Foto: Žurnal24 Rebeka Dremelj in Helena Blagne Foto: Žurnal24 Manekenki Iris Mulej in Sabina Remar Foto: Žurnal24 Peter Mankoč s prijateljem Foto: Žurnal24 Novinarka Katja Mlakar in Oriana Girotto Foto: Žurnal24 Grega Skočir, pevec skupine Big Foot Mama Foto: Žurnal24 Rebeka bo Sloveniji za kratek čas pomahala v slovo. (Foto: Katja Kodba/Mediaspee Foto: Žurnal24 (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed.net) Foto: Žurnal24 Igralka Nina Ivanič Foto: Žurnal24 Igralec Boris Cavazza Foto: Žurnal24 Pevec Marko Vozelj Foto: Žurnal24 Alenka Gotar Foto: Žurnal24 Sandi Salkič Foto: Žurnal24 Igralka Maja Martina Merljak in Marko Vozelj Foto: Žurnal24 Iryna Osypenko in fant Matjaž Nemec Foto: Žurnal24 Radijski voditelj Jean Frbežar s spremljevako Foto: Žurnal24 main Ljubljanski župan Zoran Jankovič in sin Damijan
Dejana Zavca je v petek spodbujala vsa Slovenija, kar nekaj estradnikov pa si je dvoboj ogledalo v živo. Preverite, kdo ni zamudil borbe z Američanom Paulom Delgadom.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.