Slavni pridno navijali za Zavca

Foto: Žurnal24 Grega Skočir, pevec skupine Big Foot Mama, in Tomi Meglič, pevec skupine Siddhar Foto: Žurnal24 Iris Mulej, Miss Slovenije 2006, Oriana Girotto in Tadeja Ternar, Miss Slovenije Foto: Žurnal24 (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) Foto: Žurnal24 Premier Borut Pahor Foto: Žurnal24 Klemen Slakonja s prijatelji Foto: Žurnal24 Igralec Tadej Toš Foto: Žurnal24 Iris Mulej, miss Slovenije 2006, in Majda Vrhovnik Foto: Žurnal24 Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy Foto: Žurnal24 main Igralec Jernej Šugman s soprogo Foto: Žurnal24 Pevec Marko Vozelj s soprogo Tino Foto: Žurnal24 Alenka Gotar, Peter Musevski in Boris Cavazza Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak, minister Igor Lukšič in Roman Jakič Foto: Žurnal24 Plesalka Nadya Bychkova in Peter Klinc, Mister Slovenije 2009 Foto: Žurnal24 Aljoša Bagola, kreativni direktor in vodja oglaševanja v podjetju Pristop, z bra Foto: Žurnal24 Marko Potrč in njegov brat Aleš Foto: Žurnal24 Erika Žnideršič Foto: Žurnal24 Rebeka Dremelj s fantom Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak in Jurij Zrnec Foto: Žurnal24 Omar Naber
Za Dejana Zavca je včeraj vsa Slovenija stiskala pesti. V dvorano so ga prišli bodrit tudi številni slovenski estradniki. Poglejte, kdo vse je sedel v prvih vrstah.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.