Slavni s krvjo in ptičjimi iztrebki nad gube

Foto: FameFlynet Mila Kunis Foto: Žurnal24 Bar Rafaeli Foto: EPA David Beckham in Victoria Beckham Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Fame Flynet Harry Styles
Slavni bi naredili marsikaj, da bi dlje ostali mladi, lepi in postavni. Tako ženske kot moški v svetu slavnih uporabljajo bizarne stvari za lepšo kožo – od diamantov do živalskih iztrebkov.
Oglej si celoten članek

Drage kreme in tretmaji očitno niso več dovolj za zvezdnike, ki si želijo čim dlje ostati brez gubic in s tem ubežati staranju. Tako ženske kot tudi moški zvezdniki brez sramu na svojo kožo nanašajo različne stvari, ki naj bi jim pomagale pri ohranjanju večne mladosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:56 21. Marec 2015.

    podpis

  • 14:34 21. Marec 2015.

    zakaj bi gadno plačevala, se uležem na balkon in čakam, da se mi golob userje na obraz, gratis maska .....haha …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.