Slavo imajo v družini

Foto: Žurnal24 Mati in hči: Bernarda Oman in Ana Dolinar Foto: Žurnal24 Eriki in Simoni Fabjan letos ne gre najbolje in sta ostali brez SP. (Foto: Nik R Foto: Žurnal24 Beno Samo Udrih Foto: mediaspeed Sestri: Polona Zoja in Špela Klara Jambrek Foto: Mediaspeed.net Brata: Domen in Vid Valič Foto: mediaspeed Brat in sestra: Eva in Jure Longyka Foto: Žurnal24 Brat in sestra: Lorella in Andrea Flego Foto: Žurnal24 Mati in sin: Dora in Jan Plestenjak Foto: mediaspeed Sestri: Maja in Mateja Malnar Foto: Žurnal24 main Brata: Tomi in Boštjan Meglič Foto: Žurnal24 Zlatko Šugman, Jernej Šugman Foto: Žurnal24 Janez Hočevar-Rifle, igralec in Miha Hočevar, režiser Foto: Žurnal24 Jernej Kuntner Tone Kuntner Foto: Žurnal24 Eva Irgl, Iva Krajnc Foto: Žurnal24 main Brata Radko Polič Rac, igralec in Vasilij Vasko Polič, vrhovni sodnik Foto: Žurnal24 Viktorji 2010 Foto: Žurnal24 Ema 2011, Time to Time Foto: Žurnal24 Sebastian Cavazza, Boris Cavazza
Nekateri slovenski estradniki niso edini v svoji družini, ki so zasloveli. Kar nekaj je takšnih, ki si slavo delijo z bratom, sestro, mamo, očetom ... Preverite, kdo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.